Vi tilbyder kranservice til kunder i Fredericia og omegn
Er du involveret i et stort byggeprojekt af den ene eller anden art, hvor du har behov for at låne en kran, så er vi uden tvivl den perfekte samarbejdspartner for dig. Vi tilbyder nemlig leje af kran til yderst fornuftige og konkurrencedygtige priser.
Leje af kran kan være et yderst fornuftigt valg i en række forskellige situationer, for eksempel i forbindelse med et byggeprojekt, hvor man har behov for professionelt kvalitetsudstyr, der kan løfte en række yderst tunge ting. Uanset hvilken opgave der er tale om, vil vi uden tvivl kunne levere en kran, der passer perfekt til denne. Kranan man kan leje hos os, kan løfte op til næsten 1100 kg, og har en maksimal rækkevidde på 25 meter.
Vores kranbil er yderst brugervenlig og der er ikke mange løfteopgaver, som kranen ikke kan klare. Vi holder løbende kranen ved lige, så du kan være sikker på at få en kran, der er i perfekt stand, hvis du vælger at leje en kran hos os.
Vores firma, er beliggende i Fredericia, der ligger i Østjylland, og vi udlejer primært vores kran til kunder, der bor nærområdet, såsom Kolding, Vejle og Horsens. Det er dog også muligt at leje en kran hos os, selvom man nødvendigvis ikke bor i en af nabobyerne, så tøv endelig ikke med tage kontakt til os, hvis du står i en situation, hvor du har behov for at leje en kvalitets kran.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art om vores kranservice, eller ønsker en pris? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 70 20 42 55.

Leje af kran Kran priser kan du finde her Kranservice i Fredericia og kranbil Kolding

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen