Har du en båd eller en campingvogn, men ikke har den fornødne plads til vinteropbevaring hjemme hos dig selv, tilbyder vi her hos Dueholm Vognmandsforretning en god pris for vinteropbevaring af campingvogne. Ligeledes er der god mulighed for fast vinteropbevaring af båd. Vi har et godt og sikkert område til opbevaringen. Dueholm Vognmandsforretning er nem at komme til og fra med din campingvogn eller din båd, da vi ligger i Fredericia (Østjylland).

Tlf: 70 20 42 55 eller pr. mail kontakt@dueholm-vf.dk

Vinteropbevaring af båd Vinteropbevaring af campingvogn i Østjylland

Udendørs vinteropbevaring af båd eller campingvogn på indhegnet område I Fredericia, Østjylland fra oktober til og med april måned, pris inkl. moms 150,00 kr. pr. løbende meter for hele perioden.

Udendørs opbevaring på indhegnet område på 12 mdr. aftale – ”kom og gå” ligeså meget der er behov for indenfor normal arbejdstid 20,00 kr. pr. løbende meter pr. pågået kalender måned.

HUSK at du selv skal holde tingene forsikret !!

Vinteropbevaring i Fredericia

I tillæg til et af ovenstående tilbud om vinteropbevaring kan lejes 1 stk 8 m3 lagercontainer ( billede ) til en pris på kun 250,00 kr. pr. pbg. kalendermåned som opbevares i opvarmet lager lokale inkluderet 1 X indlevering og 1 X udlevering på hverdage og indenfor normal arbejdstid.

HUSK at du selv skal holde tingene forsikret når du bestilling vinteropbevaring af campingvogn eller båd.

Tlf: 70 20 42 55 eller pr. mail kontakt@dueholm-vf.dk

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen