Overvejer du at købe dig dækbark til haven, tilbyder vi nåletræsbark til din have og dine bede. Herved sparer du tid og kræfter på den ellers så faste lugning af ukrudt. Køb dækbark hos Dueholm Vognmandsforretning i Fredericia, og du vil få frigjort mange vigtige timer, som du ellers skulle have brugt på at holde ukrudtet væk i din have. Dækbark er en god og praktisk løsning i haven, som gør din hverdag meget nemmere, da du får tid foræret til andre gøremål.

Dækbark bliver mere og mere brugt, hvis man “godt kan lide haven, blot man ikke skal arbejde i den”. Rigtigt udlagt, kan dækbark holde alt frøukrudt væk fra bedene. Flerårigt ukrudt, havens flerårige løgvækster og andet kommer igennem hvert år. Samtidig holder barken på jordens fugtighed og man har registreret hurtigere vækst. Barken er en ren nåletræsbark.

Rigtigt udlagt dækbark vil sige fuld lagtykkelse, min. 10 cm. helt ud til omliggende græs, fliser og lignende


Ring til os på telefon 7020 4255 og få et godt tilbud på dækbark til haven. Du er også velkommen til at skrive pr. mail kontakt@dueholm-vf.dk

Dækbark til haven Dækbark Fredericia Dækbark Kolding Køb dækbark hos Dueholm

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen