Gode råd i forbindelse med flytningen

Med en god planlægning og forberedelse kan en flytning forløbe meget nemmere for dig og for vore medarbejdere. Her er nogle gode råd, som hjælper på vej:

NEDPAKNING 

Pak alt, hvad der kan være i en flyttekasse, ned i en flyttekasse. Det både beskytter dine ting og sparer flyttefolkene for mange gåture frem og tilbage.

Brug rigelig med papir til at pakke omkring tingene. Brug ikke avispapir, det smitter af. Sørg for, at tingene ikke kan forskubbe sig i den færdigpakkede flyttekasse, fyld evt. hulrum ud med papir eller textiler. Mærk flyttekassen med indhold og hvilket rum tingene kommer fra.

BØGER

Bøger og papir nedpakkes liggende i flyttekasserne til lidt under midten af flyttekassen. I øverste del af flyttekassen kan pakkes bløde og lette ting, f.eks. tøj, lampeskærme, puder, tæpper o.lign.

BLOMSTER

Blomster og potteplanter kan sagtens pakkes i flyttekasser. Det gør ikke noget, at kasserne ikke kan lukkes.

BILLEDER

Ligeledes gør det heller ikke noget, at billeder stilles op i en flyttekasse, evt. med et stykke pap imellem hvert billede. Sådanne “topkasser” bliver typisk stillet under et bord i flyttebilen, så der ikke sker noget med dem under transport.

ADSKILLELSE 

Er der møbler, der skal skilles ad for at kunne flyttes, er det bedst at aftale på forhånd, om det er et job, som flyttefolkene skal tage sig af. Så kan de have professionelt værktøj med til opgaven.

EL ARTIKLER

så som lamper og hårde hvidevarer skal frakobles og skrues ned fra loftet inden flyttefolkene kan flytte dem.

VASKEMASKINEN 

og opvaskemaskinen skal ligeledes tømmes for vand inden flytningen.

GULV 

skal gulvet beskyttes under flytningen, kan vi medbringe afdækningsruller, der er specielt velegnet til opgaven. Husk at give os besked herom på forhånd.

PASSAGE 

Sørg så vidt muligt for, at der er fri passage i huset/lejligheden, så vi ikke skal døje med alt for mange forhindringer. Det nedsætter risikoen for at vi kommer til at støde ind i noget. Undlad at stille ting i gangarealer og tæt på døråbninger, fordi det er steder, hvor møbler og lign. skal kantes rundt.

PARKERING

Det er selvsagt en stor fordel, at flyttebilen kan holde så nær flytteadressen som muligt. Derfor er det en god idé evt. at holde en parkeringsplads fri til flyttebilen på selve dagen, hvor flytningen foregår.

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen