Har du en båd eller en campingvogn, men mangler den fornødne plads til opbevaring hjemme hos dig selv, tilbyder vi her hos Dueholm Vognmandsforretning en god pris for opbevaring af campingvogne og både. Vi har et godt og sikkert område til opbevaringen, indhegnet og med port. Dueholm Vognmandsforretning er nem at komme til og fra med din campingvogn eller din båd, da vi ligger i Fredericia (Østjylland).

Tlf: 70 20 42 55 eller pr. mail kontakt@dueholm-vf.dk

Vinteropbevaring af båd Vinteropbevaring af campingvogn i Østjylland

Udendørs opbevaring af båd eller campingvogn på indhegnet område I Fredericia, Østjylland, pris inkl. moms 250,00 kr. pr. vogn eller båd op til 10 mtr. længde pr. pbg. kalender måned.

Udendørs opbevaring på indhegnet område på 12 mdr. aftale – ”kom og gå” ligeså meget der er behov for også UDENFOR normal arbejdstid 2000,00 kr. pr. vogn eller båd op til 10 mtr. længde.

HUSK at du selv skal holde tingene forsikret !!

Vinteropbevaring i Fredericia

I tillæg til et af ovenstående tilbud om opbevaring kan lejes 1 stk. 8 m3 lagercontainer ( billede ) til en pris på kun 350,00 kr. pr. pbg. kalendermåned som opbevares i opvarmet lager lokale inkluderet 1 X indlevering og 1 X udlevering på hverdage og indenfor normal arbejdstid.

HUSK at du selv skal holde tingene forsikret når du bestilling vinteropbevaring af campingvogn eller båd.

Tlf: 70 20 42 55 eller pr. mail kontakt@dueholm-vf.dk

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen