Har du brug for opbevaring af indbo er der plads at hente hos Dueholm Vognmandsforretning i Fredericia. Vi står altid klar til at tage i mod dine ting – hvad enten det er opbevaring af møbler eller andet gods, som du ikke har plads til. Dine effekter til opbevaring vil få en sikker og tør plads, og du kan tilse dine ting, så ofte, som du ønsker det. Vi har en høj sikkerhed, så dine ting – kan stå trygt og godt, så længe du finder det nødvendigt.

Hos Dueholm Vognmandsforretning i Fredericia har vi topmoderne opmagasineringsforhold til såvel opbevaring af indbo for private samt arkiv og udstillingsmateriale.  Vi råder over mere end 4000 m2 lagerplads af forskellig art. F.eks. opmagasinerer vi i møbellifte, som kan medtages til Deres adresse. Søger du opbevaring af møbler, har vi vores møbelhaller, som er opvarmede således, at man undgår temperatursvingninger og dermed forårsages der ikke fugtskader o.lign. Efter indlevering bliver et magasinbevis tilsendt, der skal medbringes, hvis man vil ind på lageret i opmagasineringsperioden. Dette bevirker, at ingen uvedkommende kan komme ind til Deres indbo på vore magasiner. Ligeledes råder vi over kolde og varme haller til fritstående gods såsom udstillingsgods, butiksinventar o.lign

Kontakt os for at høre mere om opbevaring af indbo på tlf. 7020 4255

Opbevaring af indbo og møbler

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen