Vi tilbyder kranservice til kunder i Fredericia og omegn

Er du involveret i et byggeprojekt af den ene eller anden art, skal du have hejst en båd, en palle tagsten eller andet hvor du har behov for en kran, så er vi uden tvivl den perfekte samarbejdspartner for dig. Vi tilbyder nemlig kranarbejde til yderst fornuftige og konkurrencedygtige priser.
At booke en kran kan være et yderst fornuftigt valg i en række forskellige situationer, for eksempel i forbindelse med et byggeprojekt, hvor man har behov for professionelt kvalitetsudstyr, der kan løfte en række yderst tunge ting. Uanset hvilken opgave der er tale om, vil vi ofte kunne levere en kran, der passer perfekt til denne. Vores største kran kan løfte op til næsten 1100 kg, og har en maksimal rækkevidde på 25 meter med flyjib.
Vores kranbiler er yderst brugervenlige og der er ikke mange løfteopgaver, som kranerne ikke kan klare. Vi holder løbende kranerne ved lige, så du kan være sikker på at få en kran, der er i perfekt stand, hvis du vælger at booke en kran hos os til din næste løfteopgave.
Vores firma, er beliggende i Fredericia, der ligger i Østjylland hvor vi primært betjener vores kunder men har også kunder der bor i nærområdet, såsom Kolding, Vejle og Horsens.

Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art om vores kranservice, eller ønsker en pris? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os på 70 20 42 55.

Leje af kran Kran priser kan du finde her Kranservice i Fredericia og kranbil Kolding

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen