Som flyttefirma er vores største antal flytninger for private udført indenfor trekantsområdet og Østjylland. Her betjener vi stort set altid kunderne med vore egne biler og erfarne medarbejdere. En gang om ugen er vi på Sjælland.

Skal flytningen foregå over længere afstand end blot Trekantsområdet (Fredericia, Kolding, Vejle) kan der være en økonomisk fordel ved at lave såkaldte kombinationsflytninger – det vil sige, at vi står for hele flytningen, men lader andre flyttefirmaer stå for en del af opgaven.

Flytninger for pensionister og bistandsklienter sker ofte med tilskud fra det offentlige. Kontakt os og hør nærmere om betingelserne på tlf. 7020 4255

Små-Flyt
Skal klaveret, flyglet, en spisestue eller andre enkeltdele fra boligen flyttes, er vi gerne behjælpelig. Uanset om flytningen skal foregå i vores eget lokalområde ved Fredericia og Kolding, eller til en anden region i Jylland eller resten af Danmark, kan vi altid klare opgaven. Får vi besked om flytningen i god tid, kan vi også finde en fin pris for arbejdet.

Fælles-Flyt
Kan dit bohave ikke alene fylde en flyttebil, kan vi som flyttefirma tilbyde at flytte for dig fælles med andre. Det kræver af dig, at du er en lille smule fleksibel med hensyn til tidspunktet for flytningen, sådan at den f.eks. kan foregå indenfor en bestemt uge, men ikke på en forud bestemt ugedag.

For at tilbyde dig en billig fælles-flytning, skal vi som flyttefirma nemlig koordinere dit flytteønske med en eller flere andre, der også skal flytte til samme by eller region. Til gengæld betaler du heller ikke for en hel flyttebil, men kun for den del, som du beslaglægger.

Flyttefirma Jylland i trekantsområdet som f.eks. Kolding og Fredericia

 • Erhverv

  Kranservice, Firmaflytning, Specialtransporter og meget mere. Har du en opgave, så har vi løsningen
  Hør mere
 • Privat

  Hvad enten du har brug for hjælp til Flytning, Vinteropbevaring af din båd m.m eller studenterkørsel. Så har vi løsningen!
  Kontakt os
 • Åbningstider

  • Mandag - Fredag
   8.00 - 17.00
  • Lørdag
   Efter aftale
  • Der er døgnvagt på telefonen